ads

Thursday, May 12, 2011

Happy parents' day !

بسم الله الرحمن الرحيم

. ,Salam. ,

Walaupun hampir seminggu hari ibu berlalu tapi aku tak kira, nak juga wish kat dalam belog ni. apa dak, bagi aku hari-hari hari ibu dan juga bapa tak ketinggalan. okay ? korang pun begitu kan ? yeahh..

Firstly, aku nak ucapkan terima kasih kat my mom that i call her 'umie' yang dah bersusah payah untuk melahirkan ain yg umi bawa ke hulur hilir selama 9bulan dlm kandungan tanpa sedikit pun rasa beban bagi diri mu. tanpanya umi dan abah, tiada lah ain & adik beradik yg lain di muka bumi ini.

Pada saat kami dilahirkan, terpancarnya kegembiraa
n pada wajah abah dan umi tanpa berhenti mengucapkan syukur dikurniakan zuriat yg cukup sempurna sifatnya. ibu ayah mana tak gembirakan ?

Dengan harapan lahirnya kami akan membawa erti dalam hidup mereka, bukan duit harta atau balasan yang diharapkan malah mengharapkan anak-ana
k menjadi anak yg soleh & solehah dan menjadi anak yg berguna dunia akhirat, hormat menghormati dan juga adab-adab yg telah diajar oleh mereka.

Abah Umi, terima kasih sebab berjaya memb
esarkan ain & adik beradik dgn baik dan mencurahkan sepenuh kasih sayang kpd kami 5beradik. Maaf jika selama membesarkan kami, kami banyak membuat umi abah terasa/kecil hati dengan sikap/perangai kami yg bermacam ragam. memang banyak salah dan silap yg telah kami lakukan, mungkin kami leka dan alpa akan pengorbanan yg telah abah dan umi lakukan untuk membesarkan kami adik beradik. Maafkan kami abah umi . Kami akan cuba menjadi yang terbaik.

Terima kasih juga kpd abah yg bersusah payah mencari rezeki untuk menyara keluarga, menyediakan tmpat berlindung dan juga mema
stikan kami adik beradik tidak kelaparan. alhamdulillah, sehingga kini semuanya sudah cukup utk kami dan kami tidak kesah walaupun hidup tidak semewah keluarga lain tapi kami sangat bersyukur dgn apa yg abah dan umi berikan.

Terima kasih atas didikan dan tunjuk ajar yg tel
ah abah dan umi berikan dengan menghantar kami adik beradik ke tadika dari mengenal ABC sehingga pandai membaca dengan lancar dan pndai update belog ni. hee.. (:

Thanks a lot. Segala jasa dan pengorbanan mu
selama ini begitu besar dan tidak ternilai. Hanya ALLAH sahaja yg dpt membalas dan memberi ganjaran atas segala pengorbanan yg telah abah dan umi lakukan. Kami adik beradik mendoakan abah & umi sentiasa sihat dan sentiasa berada di bawah lindungan-NYA. Aminnn..


.kek sempena hari ibu pemberian kakak kesayangan Nabilah 'Izzati.

.My Family.


There's one more thing i want to say 'HAPPY PARENTS' DAY' to you my dearest parents. I LOVE BOTH of YOU ABAH & UMI ! MMmmuahxx. xoxo .

1 comment:

  1. Beruntung abah dan umi punya anak seperti ain adik beradik.....

    ReplyDelete